Repararea Dinților Fracturați sau Ciobiți la Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia

Repararea Dinților Fracturați sau Ciobiți La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, ne dedicăm restaurării și îmbunătățirii zâmbetelor afectate de dinți fracturați sau ciobiți. Înțelegem impactul negativ pe care îl pot avea astfel de probleme asupra funcționalității dentare și încrederii în sine, motiv pentru care oferim soluții de reparare rapide și eficiente pentru a restabili aspectul și sănătatea zâmbetului dumneavoastră.

Cauzele Comune ale Fracturării sau Ciobirii Dinților

Dinții pot deveni fracturați sau ciobiți din diverse motive, inclusiv:

  • Accidente și traume fizice, cum ar fi căzăturile sau impacturile sportive.
  • Mestecarea alimentelor dure sau a obiectelor non-alimentare.
  • Deteriorarea cauzată de carii extinse care slăbesc structura dinților.
  • Uzura dentară excesivă din cauza bruxismului (scrâșnirea dinților).

Metode de Reparare a Dinților Fracturați sau Ciobiți

Fațetare Dentară: O opțiune populară pentru repararea dinților ciobiți sau fracturați sunt fațetele dentare. Acestea sunt foi subțiri de ceramică sau porțelan aplicate pe suprafața frontală a dinților, restaurând forma și aspectul lor natural.

Coroane Dentare: Pentru fracturi mai extinse, coroanele dentare pot fi cea mai bună soluție. Acestea înlocuiesc întreaga porțiune vizibilă a dintelui peste linia gingiei, oferind o restabilire durabilă și estetic plăcută.

Plombare/Restaurare Directă: Pentru ciobiri sau fracturi minore, plombarea cu compozit poate fi suficientă. Acest material poate fi modelat pentru a completa zonele lipsă și este apoi întărit cu o lumină specială pentru a restabili funcționalitatea și estetica.

Bonding Dentar: Aceasta este o tehnică rapidă și eficientă care implică adăugarea unei rășini compozite la dinte pentru a corecta defectele. Este o soluție excelentă pentru ciobirile minore și poate fi realizată într-o singură vizită.

Beneficiile Reparării Dinților Fracturați sau Ciobiți

  • Restaurarea Funcției și Esteticii: Repararea dinților ciobiți sau fracturați îmbunătățește capacitatea de a mânca și de a vorbi confortabil, totodată crescând încrederea în zâmbetul propriu.
  • Prevenirea Problemelor Ulterioare: Tratarea dinților afectați poate preveni probleme suplimentare, cum ar fi infecțiile sau pierderea ulterioară a structurii dentare.
  • Soluții Durabile și Estetice: Tehnologiile moderne și materialele de înaltă calitate folosite la Clamident asigură rezultate durabile și naturale.

De Ce să Alegeți Clinica Stomatologică Clamident pentru Repararea Dinților Fracturați sau Ciobiți?

La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, combinăm expertiza profesională cu tehnologie de ultimă oră pentru a oferi tratamente personalizate care să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Echipa noastră este dedicată să asigure că fiecare procedură este efectuată cu maximă atenție și grijă, garantând astfel satisfacția și confortul pacienților noștri.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *