Proteza fixă pe implanturi la clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia

Proteza fixă pe implanturi Pentru cei care caută o soluție permanentă la pierderea dinților, proteza fixă pe implanturi oferită de clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia reprezintă alegerea ideală. Acest tip de proteză redefineste standardul de confort și estetică în reconstrucția dentară, asigurând pacienților nu doar un zâmbet frumos, dar și funcționalitate pe termen lung.

Ce este proteza fixă pe implanturi?

Proteza fixă pe implanturi este o structură protetică permanentă care se bazează pe implanturi dentare ancorate în osul maxilar. Aceste implanturi funcționează ca niște rădăcini artificiale pe care se montează coroanele, punțile sau dentiția completă. Spre deosebire de protezele tradiționale mobile, protezele fixe pe implanturi nu sunt detașabile, fiind concepute să imite funcția și aspectul dinților naturali.

Proteza fixă pe implanturi

Beneficiile protezei fixe pe implanturi

  1. Durabilitate și stabilitate: Implanturile oferă o fundație solidă care nu permite mișcarea protezei, eliminând disconfortul și necesitatea ajustărilor frecvente.
  2. Funcționalitate îmbunătățită: Pacienții pot mesteca și vorbi fără problemele asociate adesea cu protezele mobile, cum ar fi alunecarea sau iritarea gingiilor.
  3. Prevenirea resorbției osoase: Stimularea osului prin implanturi menține structura facială și previne deteriorarea ulterioară a osului maxilar.
  4. Aspect natural: Protezele pe implanturi sunt proiectate pentru a se potrivi armonios cu trăsăturile faciale ale pacientului, oferind un zâmbet estetic plăcut.
Proteza fixă pe implanturi

De ce să alegi CLAMI DENT pentru proteza ta fixă pe implanturi?

Clinica CLAMI DENT din Alba Iulia este dotată cu tehnologia de ultimă generație necesară pentru a efectua proceduri complexe de implantologie. Echipa noastră de specialiști în implanturi dentare are o vastă experiență și este dedicată oferirii celor mai bune soluții personalizate fiecărui pacient. Folosim materiale de înaltă calitate și tehnicile cele mai avansate pentru a asigura rezultate durabile și satisfăcătoare.

Procesul de instalare a protezei fixe pe implanturi

Tratamentul începe cu o consultație amănunțită și analize, urmate de planificarea chirurgicală. Implanturile sunt inserate în os într-un proces chirurgical minim invaziv, după care urmează o perioadă de vindecare înainte de montarea finală a protezei. Întregul proces este gestionat cu maximă atenție pentru confortul pacientului, minimizând durerea și disconfortul.

Proteza fixă pe implanturi

Investiția într-o proteză fixă pe implanturi la clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia reprezintă nu doar o îmbunătățire a funcționalității și esteticii dentare, dar și o soluție de lungă durată pentru sănătatea orală. Vă invităm să contactați CLAMI DENT pentru mai multe informații și pentru a programa o consultație, pentru a descoperi cum vă putem restabili zâmbetul și încrederea. Alegeți excelența și profesionalismul pentru un zâmbet perfect!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *