Cat costa un tratament de albire cu gutiere in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?

Cat costa un tratament de albire cu gutiere in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT? Un zâmbet strălucitor poate transforma orice apariție și poate crește încrederea în sine. Din fericire, tehnologiile moderne în cosmetica dentară oferă soluții eficiente și sigure pentru obținerea unui zâmbet mai alb. La clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia, pacienții pot accesa tratamente profesionale de albire a dinților cu gutiere, la un preț competitiv. Aflați mai multe despre această procedură și costurile aferente.

Prețul tratamentului de albire cu gutiere la CLAMI DENT

Clinica CLAMI DENT oferă tratamente de albire a dinților care combină eficacitatea cu accesibilitatea, astfel încât fiecare pacient să poată beneficia de un zâmbet luminos fără a compromite sănătatea dentară:

  • Tratament de albire cu gutiere: 650 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Cat costa un tratament de albire cu gutiere in Alba Iulia

Ce presupune tratamentul de albire cu gutiere?

Tratamentul de albire cu gutiere este o metodă profesională care implică utilizarea unor gutiere personalizate și a unui gel de albire. Gutierele sunt create pe baza unui mulaj al dinților pacientului, asigurând o aplicare uniformă a gelului de albire. Acest tratament se poate efectua confortabil la domiciliu, sub supravegherea periodică a medicului dentist, pentru a monitoriza progresul și pentru a ajusta tratamentul dacă este necesar.

Beneficiile albirii dentare cu gutiere

  • Rezultate vizibile: Pacienții observă o diferență semnificativă în nuanța dinților după un tratament complet, obținând un zâmbet mai luminos și mai atractiv.
  • Siguranță: Tratamentul de albire cu gutiere este sigur când este supravegheat de un profesionist, minimizând riscul de iritație gingivală sau de deteriorare a smalțului.
  • Confort: Fiind personalizate, gutierele se potrivesc perfect pe dinți, permitând pacienților să le poarte fără disconfort, chiar și pe timpul nopții.

De ce să alegeți CLAMI DENT pentru albirea dinților?

CLAMI DENT în Alba Iulia este recunoscută pentru utilizarea celor mai noi tehnologii și pentru abordarea profesională a fiecărui tratament. Echipa de medici este dedicată în oferirea celor mai bune servicii, punând accent pe sănătatea și estetica dentară a pacienților săi. Clinica oferă consultanțe detaliate pentru a asigura că fiecare pacient primește îngrijirea adecvată și este informat despre toate opțiunile de tratament.

Concluzie Cat costa un tratament de albire cu gutiere

Investiția într-un tratament de albire a dinților cu gutiere la clinica CLAMI DENT din Alba Iulia reprezintă o soluție excelentă pentru cei care își doresc un zâmbet mai alb și mai luminos. Cu un cost de 650 RON, acest tratament combină eficiența cu accesibilitatea, fiind o alegere populară pentru mulți pacienți. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, nu ezitați să contactați CLAMI DENT. Alegeți profesionalismul și experiența echipei pentru un zâmbet care să vă transforme apariția!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *