Pierderea Dintelui și Implantul Dentar: Soluția la Clami Dent, Alba Iulia

Pierderea Dintelui – Pierderea unui dinte poate fi o experiență dificilă, afectând nu doar funcția masticatorie și estetica zâmbetului, dar și încrederea în sine. La Clami Dent în Alba Iulia, oferim soluții moderne și eficiente pentru a restabili zâmbetul pacienților noștri, iar implantul dentar este adesea cea mai bună opțiune. Află mai multe despre cum îți poate reda implantul dentar zâmbetul și funcționalitatea orală pierdute.

Pierderea Dintelui Alba Iulia Clinica Stomatologica ClamiDent

Ce Este un Implant Dentar?

Implantul dentar este o structură din titan, care servește ca un înlocuitor pentru rădăcina dintelui pierdut. Aceasta se inserează chirurgical în osul maxilar, unde se osifică (procesul de integrare osoasă) în câteva luni, oferind o bază stabilă pentru coroana dentară care va fi montată ulterior. Coroana este personalizată pentru a se potrivi cu nuanța și forma dinților naturali, oferind un aspect natural și funcționalitate completă.

De Ce Să Alegi Implanturile Dentare?

1. Durabilitate și Stabilitate

Implanturile dentare oferă o soluție pe termen lung, fiind proiectate să dureze mulți ani, chiar decenii cu îngrijire corespunzătoare. Ele sunt de asemenea extrem de stabile, oferind o funcționalitate comparabilă cu cea a dinților naturali.

2. Prevenirea Resorbției Osoase

După pierderea unui dinte, osul maxilar începe să se resoarbă în absența stimulării pe care o oferea rădăcina dintelui. Implantul dentar stimulează osul, menținându-i volumul și densitatea, ceea ce ajută la păstrarea structurii faciale.

3. Îmbunătățirea Funcției și Esteticii

Implanturile permit o mestecare eficientă și restabilesc estetica zâmbetului. Prin înlocuirea dinților lipsă, implanturile îmbunătățesc nu doar funcția de bază a gurii, dar și vorbirea și confortul.

4. Protejarea Dinților Naturali

Spre deosebire de punțile dentare, implanturile nu necesită șlefuirea dinților adiacenți, protejând astfel structura naturală a celorlalți dinți.

Pierderea Dintelui Alba Iulia Clinica Stomatologica ClamiDent

Procesul de Implantare la Clami Dent

Consultația Inițială

La Clami Dent, fiecare tratament începe cu o consultație amănunțită, unde discutăm despre opțiunile de tratament și realizăm evaluări, inclusiv radiografii sau scanări CBCT, pentru a planifica procedura în detaliu.

Procedura de Implantare

Implantarea se efectuează sub anestezie locală, maximizând confortul pacientului. Implantul este inserat în osul maxilar, urmat de o perioadă de vindecare înainte de montarea coroanei definitive.

Pierderea Dintelui Alba Iulia Clinica Stomatologica ClamiDent

Îngrijirea Post-Operatorie

Pacienții primesc instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea post-operatorie și sunt programate vizite de urmărire pentru a asigura o vindecare optimă și funcționarea adecvată a implantului.

Pierderea Dintelui Alba Iulia Clinica Stomatologica ClamiDent

Dacă te confrunți cu pierderea unui dinte și cauți o soluție durabilă și estetică, implantul dentar oferit de Clami Dent în Alba Iulia poate fi soluția ideală. Echipa noastră de specialiști este aici pentru a te asigura că primești cea mai bună îngrijire posibilă, redându-ți zâmbetul și încrederea în sine. Contactează-ne astăzi pentru a programa o consultație și a descoperi cum te putem ajuta să îți recuperezi sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *