Cat costa un tratament endodontic in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?


Cat costa un tratament endodontic in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?

Cat costa un tratament endodontic in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT? Tratamentele endodontice, cunoscute și sub numele de tratamente de canal, sunt esențiale pentru salvarea dinților care altfel ar necesita extracție. La clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia, pacienții pot accesa o gamă largă de servicii endodontice la prețuri competitive, adaptate complexității fiecărui caz. Aflați mai jos detalii despre costurile acestor tratamente și ce implică fiecare procedură.

Cat costa un tratament endodontic in Alba Iulia

Prețurile pentru tratamentele endodontice la CLAMI DENT

CLAMI DENT oferă tratamente endodontice care variază în funcție de complexitatea cazului și de natura intervenției necesare:

 • Tratament endodontic monoradicular cu grad scăzut de dificultate: 200 RON
 • Tratament endodontic monoradicular cu grad ridicat de dificultate: 300 RON
 • Tratament endodontic pluriradicular cu grad scăzut de dificultate: 300 RON
 • Tratament endodontic pluriradicular cu grad ridicat de dificultate: 400 RON
 • Retratament monoradicular: 300 RON
 • Retratament pluriradicular: 500 RON
 • Îndepărtare corp străin de pe canal: 150 RON
 • Tratament provizoriu cu medicament pe canal: 100 RON
 • Drenaj endodontic: 150 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Ce înseamnă un tratament endodontic?

Tratamentul endodontic, sau tratamentul de canal, implică îndepărtarea țesutului infectat sau inflamat din interiorul canalului radicular al unui dinte. Acest proces este necesar când pulpa dentară este afectată de infecție sau de leziuni. Scopul este de a curăța canalul și de a-l sigila pentru a preveni reinfectarea, permițând astfel dintelui să rămână în cavitatea orală.

Beneficiile tratamentelor endodontice

 • Salvarea dinților naturali: Prin eliminarea infecției și protejarea ulterioară a dintelui, tratamentul endodontic evită extracția.
 • Eliminarea durerii: Tratamentele endodontice pot elimina durerea cauzată de infecția pulpei dentare.
 • Prevenirea răspândirii infecției: Curățarea canalului radicular împiedică răspândirea infecției la alte dinți sau în alte părți ale corpului.

De ce să alegeți CLAMI DENT pentru tratamentele endodontice?

Clinica CLAMI DENT din Alba Iulia este echipată cu tehnologie avansată și dispune de medici dentiști specializați în endodonție. Aceștia folosesc tehnici moderne și materiale de înaltă calitate pentru a asigura cele mai bune rezultate în tratamentul de canal. Echipa CLAMI DENT se angajează să ofere fiecărui pacient îngrijire personalizată și tratamente eficiente, într-un mediu confortabil și profesionist.

Concluzie

Investiția în sănătatea orală este esențială, iar un tratament endodontic la CLAMI DENT în Alba Iulia reprezintă o soluție eficientă pentru a păstra sănătatea și funcționalitatea dinților naturali. Cu prețuri începând de la 100 RON pentru tratamentele provizorii și ajungând până la 500 RON pentru retratamentele pluriradicular, CLAMI DENT oferă soluții accesibile pentru fiecare pacient. Pentru mai multe informații sau pentru a vă programa la o consultație, nu ezitați să contactați clinica. Alegeți profesionalismul și expertiza echipei CLAMI DENT pentru un zâmbet sănătos și durabil!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *