Implantul dentar All-on-4 la clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia

Implantul dentar All-on-4 Pierderea dinților poate avea un impact semnificativ asupra calității vieții, afectând capacitatea de a mesteca, de a vorbi și de a zâmbi cu încredere. La clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia, pacienții care se confruntă cu pierderea majoră a dinților sau care sunt complet edentați pot beneficia de soluția inovatoare de implant dentar All-on-4, o tehnică revoluționară care restabilește funcționalitatea și estetica danturii într-un mod eficient și durabil.

Implantul dentar All-on-4

Ce este implantul dentar All-on-4?

Implantul dentar All-on-4 este o tehnică de restaurare dentară care permite fixarea unei proteze complete pe doar patru implanturi dentare plasate strategic în osul maxilar. Această metodă este deosebit de benefică pentru pacienții care au suferit pierderi semnificative de os, oferind o soluție permanentă fără necesitatea de proceduri suplimentare complexe, cum ar fi augmentarea osoasă.

Implantul dentar All-on-4

Beneficiile implantului All-on-4

  1. Recuperare rapidă: Datorită numărului redus de implanturi și a tehnicilor minim invazive folosite, timpul de recuperare este semnificativ scurtat comparativ cu alte metode tradiționale de implant dentar.
  2. Stabilitate și confort: Cele patru implanturi asigură o fundație solidă pentru proteza dentară, care nu se mișcă și nu alunecă, permițând pacienților să mestece, să vorbească și să zâmbească cu încredere.
  3. Eficiență cost: All-on-4 reduce necesitatea procedurilor adiționale, cum ar fi augmentarea osoasă, făcând acest tratament mai accesibil comparativ cu opțiunile tradiționale care necesită mai multe implanturi.
  4. Aspect natural și funcționalitate îmbunătățită: Protezele folosite cu All-on-4 sunt proiectate pentru a arăta și funcționa ca dinții naturali, oferind un zâmbet estetic plăcut și o funcționalitate îmbunătățită.
Implantul dentar All-on-4

Procesul de implantare All-on-4 la CLAMI DENT

La CLAMI DENT, procesul de implantare All-on-4 începe cu o evaluare amănunțită a sănătății orale a pacientului, urmată de planificare detaliată utilizând tehnologie de imagistică avansată. Implanturile sunt plasate în puncte strategice ale maxilarului pentru a maximiza contactul cu osul existent, iar proteza temporară poate fi aplicată chiar în ziua procedurii, permițând pacienților să se bucure de beneficiile noilor lor dinți imediat.

Implantul dentar All-on-4

De ce să alegi CLAMI DENT pentru All-on-4?

CLAMI DENT din Alba Iulia este recunoscută pentru angajamentul său față de excelență și inovație în domeniul stomatologic. Echipa noastră de specialiști în implantologie este dedicată oferirii celei mai bune îngrijiri, utilizând echipamente de ultimă generație și materiale de înaltă calitate. Oferim soluții personalizate și suport continuu pe parcursul întregului proces de tratament, asigurându-ne că fiecare pacient își redobândește funcționalitatea și încrederea în zâmbetul său.

Implantul dentar All-on-4

Alegeți soluția inovatoare All-on-4 oferită de clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia pentru a vă reface zâmbetul și funcționalitatea danturii.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *