Cat costa un detartraj in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?

Cat costa un detartraj in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT? Îngrijirea regulată a danturii nu este doar o chestiune de estetică, ci este esențială pentru menținerea sănătății orale pe termen lung. Unul dintre procedurile fundamentale în acest sens este detartrajul, care ajută la îndepărtarea tartrului acumulat și la prevenirea bolilor gingivale. La clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia, puteți beneficia de servicii de detartraj și periaj profesional la un preț competitiv. Descoperiți mai jos detalii despre costuri și beneficiile acestui tratament.

Costul unui detartraj la CLAMI DENT

CLAMI DENT oferă un pachet complet de curățare dentară care include detartrajul și periajul profesional cu Air Flow, asigurând astfel o curățare profundă și eficientă. Prețul pentru aceste servicii per arcadă este:

  • Detartraj + Air Flow/Periaj profesional per arcadă: 200 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Ce înseamnă detartrajul și periajul profesional?

Detartrajul este un proces de îndepărtare a depunerilor de tartru de pe suprafața dinților, atât deasupra, cât și sub linia gingiei. Tartrul, care este calcificat, nu poate fi îndepărtat prin periajul obișnuit și necesită intervenție profesională pentru a preveni inflamațiile gingivale și alte probleme dentare.

Periajul profesional cu Air Flow utilizează o combinație de apă, aer și bicarbonat pentru a îndepărta petele și a lăsa dinții vizibil mai curați și mai strălucitori. Această metodă este extrem de eficientă pentru îndepărtarea petelor de cafea, ceai sau tutun.

Beneficiile detartrajului și periajului profesional

  • Sănătate orală îmbunătățită: Îndepărtarea tartrului și a plăcii bacteriene previne gingivita și alte boli parodontale.
  • Aspect estetic îmbunătățit: Dinții devin mai curați, mai strălucitori și fără pete, ceea ce contribuie la un zâmbet mai frumos.
  • Prevenirea respirației neplăcute: Detartrajul ajută la eliminarea bacteriilor care pot cauza halitoza (respirație urât mirositoare).

De ce să alegeți CLAMI DENT pentru detartraj?

Clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia este dotată cu echipamente moderne și folosește tehnici avansate pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii de îngrijire orală. Echipa de medici dentiști este bine pregătită și dedicată să vă ofere tratamente eficiente și confortabile.

Concluzie

Investiția într-un detartraj și periaj profesional la CLAMI DENT nu este doar o chestiune de estetică, ci o necesitate pentru menținerea unei bune sănătăți orale. Cu un cost de 200 RON per arcadă, puteți beneficia de tratamente de calitate superioară care să vă protejeze sănătatea dentară pe termen lung. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizită, nu ezitați să contactați clinica CLAMI DENT din Alba Iulia. Alegeți profesionalismul și experiența echipei noastre pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *