Intervențiile Chirurgicale Endodontice la Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia

Intervențiile Chirurgicale Endodontice La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, oferim soluții avansate pentru problemele dentare complexe, inclusiv intervenții chirurgicale endodontice, cunoscute și sub numele de chirurgie apicală sau apicectomie. Aceste proceduri sunt esențiale pentru tratarea infecțiilor radiculare și a problemelor care nu pot fi soluționate prin tratamente endodontice tradiționale.

Ce Sunt Intervențiile Chirurgicale Endodontice?

Intervențiile chirurgicale endodontice implică îndepărtarea vârfului rădăcinii unui dinte și a țesutului infectat din jur, urmată de sigilarea rădăcinii pentru a preveni viitoarele infecții. Aceasta este adesea necesară când o infecție persistă în zona periapicală după tratamentul de canal sau când un tratament de canal nu este posibil din motive tehnice.

Tehnici Avansate Utilizate la Clamident

Clinica noastră folosește cele mai noi tehnici și tehnologii pentru a efectua intervenții chirurgicale endodontice, asigurându-ne că pacienții beneficiază de cele mai bune rezultate cu minimum de disconfort. Tehnicile noastre includ:

  • Microscopia Operatorie: Utilizarea microscoapelor în timpul chirurgiei endodontice permite o vizualizare mai clară a câmpului operator și o precizie chirurgicală îmbunătățită.
  • Tehnici de Imagistică Avansată: Imagistica CBCT (Cone Beam Computed Tomography) ne ajută să planificăm intervenția chirurgicală cu o acuratețe extraordinară, evaluând detaliat structura rădăcinii și a oaselor înconjurătoare.
  • Materiale Biocompatibile pentru Sigilarea Rădăcinii: Folosim materiale de ultimă generație pentru a sigila rădăcina după îndepărtarea vârfului acesteia, reducând riscul de recidivă a infecției.

Beneficiile Intervențiilor Chirurgicale Endodontice

Intervențiile chirurgicale endodontice sunt recomandate pentru a salva un dinte care altfel ar necesita extracție. Beneficiile includ:

  • Conservarea Dintelui: Chirurgia endodontică poate prelungi viața unui dinte natural, evitând necesitatea unei extracții și a tratamentelor protetice ulterioare.
  • Alinarea Durerii și Infecției: Prin eliminarea sursei infecției, pacienții pot experimenta o reducere semnificativă a durerii și a disconfortului.
  • Recuperare Rapidă: Tehnicile moderne și gestionarea atentă a postoperatorului asigură o recuperare rapidă și minim invazivă.

Îngrijire Postoperatorie și Suport Continuu

La Clamident, ne angajăm să oferim pacienților noștri îngrijire și suport continuu după intervenția chirurgicală endodontică. Oferim instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea postoperatorie și programăm vizite de urmărire pentru a monitoriza vindecarea și pentru a asigura succesul pe termen lung al tratamentului.

Alegeți Expertiza Clamident pentru Intervenții Chirurgicale Endodontice

Dacă vă confruntați cu probleme dentare care necesită intervenție chirurgicală endodontică, Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia este aici pentru a vă oferi îngrijirea de specialitate de care aveți nevoie. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre opțiunile dvs. de tratament și pentru a programa o consultație

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *