Excelență în Implantologie la Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia

Implantologie Implantologia dentară la Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia reprezintă vârful de lance al serviciilor noastre de reabilitare orală, oferind soluții permanente și estetice pentru pacienții care suferă de pierderea dinților. Utilizând cele mai avansate tehnici și materiale, suntem dedicați să restabilim funcționalitatea și estetica zâmbetului fiecărui pacient, cu rezultate durabile și vizual impresionante.

Ce Este Implantul Dentar?

Implantul dentar este o rădăcină artificială, de obicei realizată din titan, care este inserată în osul maxilar pentru a susține o coroană, un pod sau o proteză dentară. Este cea mai bună opțiune de tratament pentru înlocuirea dinților lipsă, oferind o soluție de lungă durată care imită aspectul și funcționalitatea unui dinte natural.

Procesul de Implant Dentar la Clamident

Evaluare Inițială: Fiecare pacient beneficiază de o consultație amănunțită și analize, inclusiv radiografii și scanări CBCT, pentru a evalua sănătatea osului și a structurilor adiacente, și pentru a planifica precis plasarea implanturilor.

Plasarea Implantului: Implanturile sunt inserate în osul maxilar printr-un proces chirurgical minim invaziv, sub anestezie locală, asigurându-se confortul pacientului.

Integrarea Ososă: După inserare, este necesară o perioadă de vindecare, în care implantul se integrează cu osul maxilar, un proces numit osteointegrare.

Restaurarea Prostetică: Odată ce implantul s-a integrat complet, este atașată coroana, puntea sau proteza, care sunt personalizate pentru a se potrivi și a arăta ca dinții naturali ai pacientului.

Urmărire: Pacienții sunt monitorizați regulat pentru a asigura succesul și durabilitatea implantului, precum și pentru a gestiona orice ajustări necesare.

Beneficiile Implanturilor Dentare

Funcționalitate Restaurată: Implanturile permit pacienților să mestece și să vorbească normal, îmbunătățind calitatea vieții și sănătatea generală.

Estetică Îmbunătățită: Implanturile oferă cea mai naturală și estetică soluție pentru înlocuirea dinților lipsă, contribuind la un zâmbet frumos și la o mai mare încredere în sine.

Durabilitate: Cu îngrijire adecvată, implanturile pot dura o viață, fiind o investiție pe termen lung în sănătatea și frumusețea zâmbetului.

Prevenirea Resorbției Osoase: Implanturile stimulează osul maxilar, prevenind resorbția osoasă care apare în mod normal după pierderea dinților.

De Ce să Alegeți Clamident pentru Implantologie?

La Clamident, ne mândrim cu utilizarea celor mai avansate tehnologii și a celor mai bune materiale pentru a asigura că fiecare implant este plasat cu precizie și că fiecare pacient primește îngrijirea personalizată și de înaltă calitate pe care o merită. Echipa noastră de specialiști este antrenată în cele mai noi proceduri și tehnici, asigurându-se că fiecare aspect al tratamentului este gestionat cu cea mai mare atenție la detalii.

Dacă sunteți gata să redescoperiți confortul și încrederea unui zâmbet complet, contactați Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia pentru o consultație privind implanturile dentare.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *