Grefe de Țesut Gingival la Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia

Grefe de Țesut Gingival La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, oferim grefe de țesut gingival ca parte a serviciilor noastre de parodontologie avansată. Această procedură esențială este destinată pacienților care suferă de recesiune gingivală, o condiție care poate duce la sensibilitate dentară crescută și poate afecta negativ estetica zâmbetului. Prin utilizarea celor mai eficiente metode, ne angajăm să restabilim sănătatea gingiilor și să îmbunătățim confortul și încrederea pacienților noștri.

Ce Sunt Grefele de Țesut Gingival?

Grefele de țesut gingival sunt proceduri chirurgicale menite să repare recesiunea gingivală și să adauge țesut acolo unde gingiile s-au retras. Recesiunea gingivală poate expune rădăcinile dinților, ducând la o serie de probleme dentare, inclusiv sensibilitate extremă și pierderea dinților. Grefele pot veni din țesutul pacientului sau din surse biocompatibile externe.

Grefe de Țesut Gingival

Procedurile de Grefare Gingivală Oferite la Clamident

Grefe Libere de Conectiv: Această tehnică implică prelevarea de țesut moale din palatul pacientului și transplantarea acestuia în zona afectată pentru a crește volumul gingival.

Grefe de Pedicul Gingival: În această procedură, țesutul gingival existent este reconfigurat pentru a acoperi zonele expuse ale dinților fără a aduce țesut din alte zone.

Grefe Alogene: Utilizăm țesut gingival de la donatori tratați pentru a reconstrui gingia, o opțiune pentru pacienții care preferă să nu aibă țesut prelevat din propriul palat.

Beneficiile Grefelor de Țesut Gingival

  • Protecția Rădăcinilor Dentare: Grefele ajută la acoperirea rădăcinilor expuse, reducând riscul de carii și eroziune.
  • Reducerea Sensibilității Dentare: Prin acoperirea rădăcinilor expuse, sensibilitatea la temperaturi calde sau reci este semnificativ diminuată.
  • Îmbunătățirea Esteticii Gingivale: Grefele pot îmbunătăți aspectul zâmbetului prin reconstruirea liniei gingivale sănătoase și naturale.
  • Prevenirea Pierderii Dinților: Stabilizarea gingiilor poate ajuta la prevenirea pierderii ulterioare a dinților afectați de recesiunea gingivală.

De Ce să Alegeți Clamident pentru Grefele de Țesut Gingival?

Echipa noastră de la Clamident este specializată în tehnici de grefare gingivală și utilizăm cele mai moderne și eficiente metode pentru a asigura rezultate optime. Abordarea noastră personalizată și atenția la detalii garantează că fiecare pacient primește cea mai bună îngrijire posibilă, într-un mediu confortabil și sigur.

Concluzie

Grefele de țesut gingival sunt proceduri valoroase pentru menținerea sănătății dentare pe termen lung. La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, suntem dedicați să oferim soluții avansate care să ajute pacienții să își recapete sănătatea gingivală și să se bucure de un zâmbet sănătos și atrăgător. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum vă puteți beneficia de grefele de țesut gingival și alte servicii parodont

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *