Cat costa o coroana dentara in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?

Cat costa o coroana dentara in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT? Înfrumusețarea zâmbetului și restaurarea funcționalității dentare sunt obiective importante pentru mulți dintre noi, iar coroanele dentare joacă un rol esențial în atingerea acestora. Clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia oferă o varietate de opțiuni pentru coroane, adaptate necesităților și bugetului fiecărui pacient. Descoperiți în continuare care sunt costurile pentru diferitele tipuri de coroane dentare disponibile la CLAMI DENT.

Prețurile pentru coroane dentare la CLAMI DENT

CLAMI DENT propune diverse tipuri de coroane dentare, fiecare având prețuri stabilite în funcție de materialul folosit și complexitatea lucrării:

 • Coroana metalo-ceramică stratificată: 700 RON
 • Coroana metalo-ceramică one body: 650 RON
 • Coroana ceramică de zirconiu: 1100 RON
 • Coroana metalo-ceramică pe implant: 800 – 1200 RON
 • Fațetă dentară integral ceramică: 1500 RON
 • Coroana provizorie de laborator per element: 140 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Cat costa o coroana dentara in Alba Iulia

Tipuri de coroane dentare și beneficiile lor

 • Coroanele metalo-ceramice sunt o opțiune populară datorită durabilității și aspectului estetic plăcut. Varianta stratificată oferă un aspect mai natural, în timp ce varianta “one body” este recunoscută pentru rezistența sa.
 • Coroanele din ceramică de zirconiu sunt apreciate pentru transparența și rezistența comparabilă cu cea a diamantelor, fiind ideale pentru dinții frontali unde estetica este crucială.
 • Coroanele pe implant oferă o soluție permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă, asigurând funcționalitatea și estetica.
 • Fațetele dentare integral ceramice sunt perfecte pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului, corectând imperfecțiunile mici și culoarea dinților.
 • Coroanele provizorii de laborator sunt utilizate pe durata preparării coroanelor permanente, protejând dinte și păstrând estetica.

De ce să alegeți CLAMI DENT pentru coroanele dentare?

Clinica CLAMI DENT din Alba Iulia este echipată cu tehnologii de ultimă oră și dispune de o echipă de medici dentiști experimentați și dedicați. Fiecare tratament este personalizat pentru a răspunde nevoilor specifice ale pacienților, iar materialele utilizate sunt de înaltă calitate, garantând durabilitate și un aspect natural al lucrărilor.

Concluzie

Optând pentru coroane dentare la CLAMI DENT în Alba Iulia, beneficiați de tratamente eficiente, realizate cu materiale de top și la prețuri competitive. Fie că doriți o restaurare funcțională sau o îmbunătățire estetică, CLAMI DENT vă oferă soluții profesionale personalizate. Pentru mai multe informații sau pentru a vă programa la o consultație, contactați clinica CLAMI DENT. Alegeți experiența și profesionalismul pentru un zâmbet sănătos și frumos!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *