Cat costa o sigilare dinte in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT ?

Cat costa o sigilare dinte in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT ?

Preventia este cheia in mentinerea unei sanatati orale optime, iar sigilarea dintilor reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de a preveni aparitia cariilor. Clinica stomatologica CLAMI DENT din Alba Iulia ofera servicii profesionale de sigilare a dintilor la un pret accesibil, asigurand astfel protectie impotriva factorilor de risc pentru dantura dumneavoastra. Aflati mai multe despre costurile si beneficiile acestei proceduri esentiale.

Cat costa o sigilare dinte in Alba Iulia

Costul unei sigilari de dinti la CLAMI DENT

La CLAMI DENT, fiecare sigilare de dinte este efectuata cu materiale de inalta calitate si tehnici avansate, garantand rezultate de durata. Prețul pentru aceasta procedura este de:

  • Sigilare per dinte: 150 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Ce este sigilarea dintilor?

Sigilarea dintilor este o procedura preventiva care implica aplicarea unui material plastic pe suprafetele de mestecat ale molarii și premolarii. Acest lucru ajuta la protejarea dintilor impotriva bacteriilor si a particulelor de mancare care pot cauza carii. Este o procedura rapida, nedureroasa si extrem de eficienta, recomandata in special copiilor si adolescentilor, dar si adultilor.

Beneficiile sigilarii dintilor

  • Preventia cariilor: Sigilarea inchide spatiile si adanciturile de pe suprafata dintilor, impiedicand acumularea de resturi alimentare si dezvoltarea bacteriilor.
  • Durabilitate: O singura aplicare poate proteja dintii pentru multi ani.
  • Economisirea banilor pe termen lung: Prin prevenirea cariilor, sigilarea dintilor reduce necesitatea tratamentelor mai complexe si costisitoare in viitor.

De ce sa alegi CLAMI DENT pentru sigilarea dintilor?

CLAMI DENT in Alba Iulia este recunoscuta pentru calitatea serviciilor oferite, utilizand tehnologii moderne si materiale de top pentru a asigura cele mai bune rezultate. Echipa noastra de profesionisti este dedicata sa ofere fiecarui pacient ingrijire personalizata si tratamente adaptate nevoilor specifice.

Cat costa o sigilare dinte in Alba Iulia

Concluzie

Investitia in proceduri preventive cum este sigilarea dintilor poate economisi timp, bani si disconfort pe termen lung. La CLAMI DENT, ne dedicam sa oferim servicii de calitate la preturi accesibile, pentru ca fiecare pacient sa beneficieze de o sanatate orala optima. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o consultatie, va invitam sa contactati clinica CLAMI DENT din Alba Iulia. Alegeți profesionalismul si experiența echipei noastre pentru un zambet sanatos si luminos!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *