Cat costa o obturatie in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT ?

Cat costa o obturatie in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT ?

Alegerea unei clinici stomatologice pentru îngrijirea danturii este o decizie importantă. CLAMI DENT, situată în Alba Iulia, oferă o gamă variată de servicii stomatologice la prețuri competitive, garantând profesionalism și calitate. În acest articol, vă prezentăm detaliat costurile pentru diferite tipuri de obturații disponibile la CLAMI DENT.

Obturație fizionomică

Obturațiile fizionomice sunt realizate cu materiale care imită culoarea naturală a dintelui, fiind o soluție estetică și durabilă. La CLAMI DENT, puteți beneficia de aceste servicii la următoarele prețuri:

  • Obturație fizionomică pentru o suprafață: 200 RON
  • Obturație fizionomică pentru două suprafețe: 300 RON
  • Obturație fizionomică pentru trei suprafețe: 400 RON

Aceste obturații sunt recomandate în cazul cariilor care afectează una sau mai multe suprafețe ale dintelui, asigurând o restaurare eficientă și estetic plăcută.

Obturație frontală

Dantura frontală, fiind mai expusă, necesită adesea o atenție specială din punct de vedere estetic. CLAMI DENT oferă obturații frontale la prețuri care variază în funcție de complexitatea cazului:

  • Preț: 250 – 350 RON

Pivot de fibră de sticlă

Pivotul de fibră de sticlă este utilizat pentru a reconstrui un dinte care a fost semnificativ deteriorat. Este o soluție preferată pentru stabilirea unei baze solide pentru coroana dentară:

  • Preț: 150 RON

Obturație provizorie

În situații în care este necesară o soluție temporară, obturația provizorie este o opțiune eficientă și economică:

  • Preț: 100 RON

De ce să alegeți CLAMI DENT?

CLAMI DENT în Alba Iulia este dedicată oferirii unor servicii stomatologice de înaltă calitate, cu un accent pe confortul și satisfacția pacienților. Clinica dispune de echipamente moderne și folosește materiale de ultimă generație pentru a asigura cele mai bune rezultate în tratamentele dentare.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o consultație, vă invităm să vizitați clinica CLAMI DENT sau să contactați echipa noastră. Investiți în sănătatea dvs. orală cu profesioniștii de la CLAMI DENT!

Cat costa o obturatie in Alba Iulia

Concluzie

Obturațiile sunt o parte esențială a îngrijirii dentare, iar la CLAMI DENT, costurile sunt transparente și accesibile, adaptate nevoilor fiecărui pacient. Alegeți profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de CLAMI DENT pentru un zâmbet sănătos și frumos!

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *