Proteze Dentare la Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia

Proteze Dentare La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, oferim soluții personalizate și de înaltă calitate pentru protezele dentare, restabilind funcționalitatea și estetica zâmbetului pacienților noștri. Protezele dentare sunt soluții eficiente pentru înlocuirea dinților lipsă, ajutând la îmbunătățirea calității vieții prin recuperarea capacității de a mânca, vorbi și zâmbi cu încredere.

Tipuri de Proteze Dentare Oferite la Clamident

 • Proteze Complete: Ideale pentru pacienții care au pierdut toți dinții naturali, aceste proteze sunt personalizate pentru a se potrivi perfect cu forma gurii și a maxilarului pacientului, asigurând confort și funcționalitate maximă.
 • Proteze Parțiale: Utilizate când pacientul mai are câțiva dinți naturali. Aceste proteze ajută la păstrarea poziției și sănătății dinților rămași, fiind ancorate de aceștia prin intermediul unor dispozitive speciale.
 • Proteze Overdenture: Acestea sunt montate peste rădăcinile dinților naturali rămași sau pe implanturi, oferind o stabilitate și un confort sporit față de protezele tradiționale.

Avantajele Protezelor Dentare de la Clamident

 • Funcționalitate Restabilită: Protezele dentare permit pacienților să mănânce o varietate mai largă de alimente, îmbunătățind nutriția și calitatea vieții.
 • Estetică Îmbunătățită: Protezele sunt create pentru a arăta și a se simți cât mai natural posibil, restaurând zâmbetul și încrederea în sine a pacientului.
 • Personalizare: Fiecare proteză este concepută să se potrivească nevoilor specifice și anatomiei fiecărui pacient, asigurând o potrivire confortabilă și aspect natural.
 • Suport și Îngrijire Durabilă: La Clamident, oferim instrucțiuni detaliate pentru îngrijirea protezelor și programăm vizite de urmărire pentru a asigura adaptarea corectă și confortul pe termen lung.

Procesul de Fabricare și Adaptare

 1. Consultația Inițială: Evaluăm nevoile dentare ale pacientului și discutăm opțiunile de protezare.
 2. Măsurători și Amprente: Se iau amprente precise ale gurii pacientului pentru a crea modele exacte ale maxilarului și arcadelor dentare.
 3. Proba Protezei: Protezele sunt ajustate pentru a asigura o aliniere corectă și confort maxim.
 4. Finisarea și Livrarea: După finalizarea ajustărilor, proteza este finisată și predată pacientului, împreună cu instrucțiuni pentru utilizare și îngrijire.

Îngrijire și Mentenanță

Recomandăm pacienților să urmeze un program regulat de îngrijire orală și să viziteze clinica pentru verificări periodice, asigurând astfel longevitatea și confortul protezei dentare. Curățarea zilnică a protezei, păstrarea acesteia în condiții optime și evitarea folosirii ei în condiții inadecvate sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale.

Concluzie

La Clinica Stomatologică Clamident din Alba Iulia, ne angajăm să oferim soluții de protezare dentară de cea mai bună calitate, personalizate pentru nevoile fiecărui pacient.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *