Cat costa o extractie dinte in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?

Cat costa o extractie dinte in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT? Extractia unui dinte poate fi necesară din diverse motive medicale, inclusiv infecții, deteriorări severe sau pregătirea pentru tratamente ortodontice. La clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia, pacienții pot beneficia de proceduri de extracție realizate cu profesionalism și grijă, utilizând echipamente moderne pentru confortul și siguranța pacientului. Iată o prezentare a costurilor pentru diferite tipuri de extracții dentare disponibile la CLAMI DENT.

Tarife pentru extracții dentare la CLAMI DENT

CLAMI DENT oferă o gamă largă de servicii de extracție dentară, fiecare având un preț stabilit în funcție de complexitatea procedurii:

 • Extracție dinte monoradicular / rest radicular: 250 RON
 • Extracție dinte pluriradicular: 300 RON
 • Extracție dinte pluriradicular cu separație: 350 RON
 • Extracție dinte parodontotic: 200 RON
 • Rezecție apicală: 500 RON
 • Extracție molar de minte inclus: 500 RON
 • Extracție molar de minte semi-inclus: 350 RON
 • Extracție dinte temporar (grad scăzut de dificultate): 150 RON
 • Extracție dinte temporar (grad crescut de dificultate): 200 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Descrierea procedurilor de extracție

 • Extracțiile simple sunt realizate pentru dinții care sunt vizibili în gură și nu necesită proceduri complexe pentru îndepărtare.
 • Extracțiile complexe implică dinți care sunt frânti sub linia gingiei sau care sunt puternic deteriorați. Aceste extracții pot necesita separație sau alte tehnici chirurgicale pentru îndepărtarea completă.
 • Extracțiile molari de minte sunt necesare când acești dinți cauzează durere, infecție sau complicații dentare. În funcție de poziția molarului și de creșterea acestuia, procedura poate fi mai simplă sau mai complexă.
 • Rezecția apicală este o procedură endodontică chirurgicală care implică îndepărtarea vârfului rădăcinii unui dinte și a țesutului infectat înconjurător.

Beneficiile extracțiilor dentare la CLAMI DENT

Optând pentru extracții dentare la CLAMI DENT, pacienții beneficiază de tratamente eficiente realizate într-un mediu sigur și confortabil. Clinica folosește tehnici moderne și anestezie adecvată pentru a minimiza durerea și disconfortul. De asemenea, medicii dentiști de la CLAMI DENT sunt experți în evaluarea fiecărui caz în parte pentru a determina cea mai bună abordare a tratamentului.

Cat costa o extractie dinte in Alba Iulia

De ce să alegi CLAMI DENT pentru extracțiile tale dentare?

CLAMI DENT din Alba Iulia este recunoscută pentru profesionalismul și atenția la detalii a medicilor săi dentiști. Clinica oferă consiliere pre și post-procedurală pentru a asigura că fiecare pacient înțelege îngrijirile necesare după extracție, promovând o recuperare rapidă și fără complicații.

Concluzie

Extracțiile dentare la CLAMI DENT în Alba Iulia sunt accesibile și realizate conform celor mai înalte standarde medicale. Fie că aveți nevoie de o extracție simplă sau de proceduri mai complexe, CLAMI DENT vă stă la dispoziție cu soluții profesionale și eficiente.

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *