Cat costa o proteza dentara in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT?

Cat costa o proteza dentara in Alba Iulia la clinica stomatologica CLAMI DENT? Restaurarea funcționalității și esteticii zâmbetului pentru cei care au pierdut unul sau mai mulți dinți este crucială pentru sănătatea generală și pentru calitatea vieții. Clinica stomatologică CLAMI DENT din Alba Iulia oferă soluții variate de protezare dentară, adaptate nevoilor și bugetului fiecărui pacient. Aflați în continuare detalii despre tipurile de proteze disponibile și costurile asociate la CLAMI DENT.

Tipuri de proteze dentare și prețurile lor la CLAMI DENT

CLAMI DENT propune o gamă largă de proteze dentare, de la proteze totale, până la cele parțiale și supraproteze, pentru a se adapta la diversele nevoi ale pacienților:

 • Ablație lucrare protetică veche / element: 80 RON
 • Proteza acrilică totală: 2000 RON
 • Proteza parțială acrilică: 2000 RON
 • Supraproteza pe dinți naturali: 1500 RON plus 300 RON per capșă
 • Supraproteza pe implante: 2500 – 3000 RON
 • Proteza scheletată: 2800 RON
 • Rebazare proteza totală: 250 – 300 RON
 • Reparație proteza totală: 250 RON
 • Schimbare teflón proteza pe implant: 150 RON

Puteți accesa lista completă de prețuri aici.

* tarifele afisate mai sus sunt orientative, medicul le poate modifica în functie de complexitatea manoperei, cantitatea de materiale folosite si de timpul acordat unui tratament.

Descrierea și beneficiile protezelor dentare

 • Protezele acrilice totale și parțiale sunt soluții eficiente pentru pacienții care au pierdut majoritatea sau toți dinții. Acestea sunt realizate din acril durabil și oferă un aspect natural și confort.
 • Supraprotezele pe dinți naturali utilizează dinții existenți ca suport, iar adăugarea capșelor oferă o stabilitate și confort sporite.
 • Supraprotezele pe implante oferă o soluție mai permanentă și stabilă, fiind ancorate de implantele dentare.
 • Protezele scheletate sunt realizate dintr-un cadru metalic care oferă o durabilitate superioară și un suport excelent pentru dinții rămași.
 • Serviciile de rebazare și reparație asigură că protezele vechi sunt ajustate corespunzător sau reparate pentru a asigura confortul continuu și funcționalitatea acestora.
Cat costa o proteza dentara in Alba Iulia

De ce să alegeți CLAMI DENT pentru protezele dentare?

CLAMI DENT din Alba Iulia este recunoscută pentru calitatea înaltă a serviciilor oferite și pentru abordarea personalizată a fiecărui caz. Clinica folosește materiale de ultimă generație și tehnici avansate pentru a asigura că fiecare proteză este confortabilă și estetic plăcută. Medicii dentiști de la CLAMI DENT sunt specializați în proiectarea și adaptarea protezelor pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui pacient, garantând astfel satisfacția totală.

Concluzie – Cat costa o proteza dentara in Alba Iulia

Alegerea unei proteze dentare de la CLAMI DENT în Alba Iulia reprezintă o investiție în calitatea vieții și în sănătatea dumneavoastră orală. Fie că aveți nevoie de o proteză totală, parțială, scheletată sau de supraproteză, CLAMI DENT oferă soluții adaptate, la prețuri competitive. Pentru mai multe informații sau pentru a vă programa o consultație, contactați clinica CLAMI DENT. Redescoperiți confortul și încrederea de a zâmbi cu soluțiile protetice de la CLAMI DENT!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *