Implant Dentar Cost la Clami Dent – Costuri și Informații Complete

Implant dentar cost Clinica Stomatologică Clami Dent din Alba Iulia Alegerea unui implant dentar este o decizie importantă pentru sănătatea și estetica danturii dumneavoastră. Clinica Stomatologică Clami Dent din Alba Iulia oferă soluții profesionale de implantologie dentară, cu focus pe calitate și confortul pacientului. În acest articol, vom detalia costurile asociate cu implanturile dentare la Clami Dent, oferindu-vă toate informațiile necesare pentru a face o alegere informată.

Costul Implanturilor Dentare la Clami Dent

La Clinica Stomatologică Clami Dent, prețul unui implant dentar poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv complexitatea cazului individual, materialele folosite și necesitatea procedurilor suplimentare. În general, un implant dentar la Clami Dent începe de la un preț accesibil, competitiv în piața serviciilor stomatologice din Alba Iulia.

  1. Implantul Dentar Standard: Acest serviciu include implantul propriu-zis și inserarea acestuia. Este o opțiune excelentă pentru pacienții care au nevoie de înlocuirea unui singur dinte și nu necesită proceduri suplimentare complexe.
  2. Implantul Dentar Complet: Acest pachet este destinat pacienților care necesită extracții dentare sau reconstrucție ososă înainte de inserarea implantului. Aceste proceduri suplimentare pot influența costul final.
  3. Servicii Adiționale: Uneori, pot fi necesare tratamente suplimentare, cum ar fi tratamentul de sinus lift sau augmentarea osului, care sunt taxate separat. Aceste proceduri ajută la îmbunătățirea rezultatelor și asigurarea unei fundații solide pentru implant.
Implant dentar cost

De Ce să Alegeți Clami Dent pentru Implantul Dvs. Dentar?

  • Expertiză Profesională: Echipa de la Clami Dent este formată din medici stomatologi cu experiență și specializați în implantologie.
  • Tehnologie Avansată: Clinica este echipată cu tehnologie de ultimă generație, care permite tratamente precise și minim invazive.
  • Confortul Pacientului: La Clami Dent, confortul și satisfacția pacientului sunt prioritare. Clinica oferă un mediu prietenos și relaxant.
  • Rezultate Estetice Superioare: Folosind materiale de înaltă calitate, Clami Dent asigură că rezultatele estetice sunt la nivelul așteptărilor pacienților.
Implant dentar cost

Programarea Consultației Inițiale

Pentru a obține un plan de tratament personalizat și o estimare precisă a costurilor, vă recomandăm să programați o consultație la Clinica Stomatologică Clami Dent din Alba Iulia. În timpul acestei consultații, medicul dumneavoastră va evalua starea de sănătate orală și va discuta opțiunile disponibile pentru cazul dumneavoastră specific.

Investiția într-un implant dentar la Clami Dent reprezintă o soluție de durată pentru recuperarea funcționalității și esteticii danturii. Contactați-ne astăzi pentru a vă programa și pentru a începe călătoria către zâmbetul pe care vi-l doriți!

Veniți să ne cunoașteți în clinica noastră de la Alba Iulia!

Clami Dent – Clinica Stomatologica Alba Iulia

Strada Ion Lăncrănjan 19, Alba Iulia 510218, România +40 754 463 365

Zâmbetul tău, bucuria noastră! 😁 Echipa CLAMI DENT!

Programări: 0754463365

WWW.CLAMIDENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *